Harkányfürdő a téli kényeztetés fellegvára

Forrón gőzölgő élménnyel, masszázzsal, simogató gyógyvízzel, kezelésekkel és különleges programokkal várja a pihenni és gyógyulni vágyó vendégeket a gyógyfürdő! Az igazán ünnepi kedvet advent vasárnapjain fellépő zeneiskolai növendékek és a harka dalkör biztosítja, hogy a karácsonyi hangulat jegyében aztán közösen gyújthassák meg a fürdő adventi koszorújának megfelelő gyertyáit.

A téli hónapok a természet pihenését, regenerálását segítik elő, és ahogy a természetnek úgy a testnek is szüksége van feltöltődésre. A testi–lelki újjászületésre pedig keresve sem találni nagyszerűbb alkalmat, mint a kényeztetően melengető, bizonyítottan jótékony hatású kénes víz bölcsőjében.

Harkányfürdő a téli kényeztetés fellegvára

A sokszínű szolgáltatási paletta éppúgy tartalmaz pezsgőmedencét, szaunát és gőzkabint, mint különféle masszázsokat illóolajjal, vákuummal vagy akár csokoládéval, de a különlegességeket kedvelők is otthon érezhetik magukat, hiszen thai masszázs, biorezonancia vagy akár Bemer mágnesterápia is igénybe vehető.

A gyógyító kénes víz igazoltan alkalmas mozgásszervi problémák kezelésére, bizonyos nőgyógyászati panaszokra és a meddőségre, valamint a pszoriazis orvoslására is.

Tourinform Iroda Harkány
(+36) 72 479 624