Harkányfürdő: az új igazgató szerint a nosztalgia nem elég

http://www.pecsiujsag.hu/pecs/hir/helyi-hireink/harkanyfurdo-az-uj-igazgato-szerint-a-nosztalgia-nem-eleg?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+pecsiujsag+%28P%C3%A9csi+%C3%9Ajs%C3%A1g%29

2014. június 04. szerda 15:24

A harkányi gyógyfürdő új vezérigazgatója szerint a más fürdőhelyeken már korábban megvalósult előrelépéshez az infrastrukturális változtatások önmagukban Harkányban nem lesznek elégségesek. A kapcsolódó sajtóközlemény az alábbiakban olvasható.

 

Nem az „egyszer milyen jó volt" nosztalgiájával, hanem a fürdőváros emblematikus fürdőjének fejlesztésében rejlő lehetőségek megragadásának szándékával vette át a Harkányi Gyógyfürdő Zrt. vezetését a másfél hónappal ezelőtt kinevezett új vezérigazgató.

Kerényi Erika szerint a más fürdőhelyeken már korábban megvalósult előrelépéshez az infrastrukturális változtatások önmagukban Harkányban nem lesznek elégségesek. A sikerhez elengedhetetlen a szervezeti kultúra fejlesztése is.

Az új vezérigazgató munkáját jogi, gazdasági, műszaki és szervezetfejlesztési átvilágítással kezdte. Ezt most a feltárt problémák és lehetőségek megoldása, illetve megragadása követi. A számos egészségi problémára - psoriasisra, meddőségre -szinte egyedülálló megoldást kínáló, közel 200 éves múltra visszatekintő legendás harkányi gyógyfürdő új vezetése dinamikus munkát ígér. Egyebek mellett az értékesítés rendszerének korszerűsítésével, a szomszédos kórházzal való együttműködés erősítésével, és a működés hatékonyságának növelésével kezdik a munkát, és nagy hangsúlyt kívánnak helyezni a szezonális különbségek kiegyenlítésére is.

Harkány, 2014. június 4."