Horgászat

Bissei horgásztó

Az 58-as számú főútról letérve Bisse község külterületén találjuk meg a tavat.
Tel: +36 30 595 31 09
Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász

Görcsönyi tó

Görcsönyből Harkány felé vezető úton a Görcsöny vége táblától 500 méterre jobbra található a tó, végig a kövezett úton az erdő mellett.
Tel: +36 20 418 65 35
Fogható halak: ponty, amur csuka, süllő, kárász, afrikai harcsa

Mattyi tó és Hótedra tó

A Mattyi tó Matty község Déli- Nyugati határától 300 méterre a műút mellett található, ahol a horgásztanyánál van a halőrház is. Drávai horgászatra a napijegy vásárlására is itt van lehetőség. A Hótedra tó a Mattyi tótól 2 km-re található.
Tel: + 36 30 934 98 96
Fogható halak: amur, csuka, süllő, harcsa, keszeg, kárász, busa  

Ócsárdi horgásztó

Horgászat terén igyekszünk többfajta igényt kielégíteni. Ezért az eltérő táplálkozású és ezért eltérő fogási módszereket igénylő halakat igyekszünk egymástól elkülönítve tartani.A horgásztó 4 hektáros, intenzív ponty telepítéssel. A kifogott hal mennyiségének arányában pótoljuk egész szezonban az állományt. Természetesen ez a telepítési sűrűség sem jelent 100 %-os garanciát a fogásra, hiszen a halak nálunk is ki vannak téve a változó időjárási és oxigén viszonyoknak. Ennek ellenére bízunk abban, hogy a hozzánk látogatók többsége elégedetten távozik. A tó ragadozóhal állományát a süllő adja, járulékos halként több fajta keszeget telepítünk. Horgászni a partról, vagy csónakból lehet. Csónak a helyszínen bérelhető. A panzió vendégeinek ingyenes a horgászati lehetőség.
Fogható halak: ponty, amur, süllő, harcsa, keszeg,afrikai harcsa.

Tel: +36 30 22 65 834
E-mail: morvai.gab@gmail.com
Web: http://www.hhcarpio.hu/

Szalántai horgásztó

Az 58-as útról Pécsről, Harkány irányába haladva lehet eljutni a tóra. A Pogányi repülőtértől 4 - 5 km-re kell balra lefordulni.
Tel: + 36 20 928 38 37
Fogható halak: ponty, amur, csuka, süllő, keszeg, kárász, busa