Gyógyfürdő

A nemzetközi hírű fürdőváros gyógycentruma a gyógyfürdővel és a gyógyfürdőkórházzal a város központjában, egy ligetes, fákkal borított sokhektáros parkban terül el. A gyógyfürdő az év minden napján látogatható, a gyógymedencék vízhőfoka 34-38 C°. A széleskörű kínálatot szauna, pezsgő- és masszírozó medence, frissítő, közérzet javító, szépség- és egészségmegőrző kúrák, kozmetikai- és masszázsszalon szolgáltatások egészítik ki, bár, kávézó, étterem, gyorsétkezők teszik teljessé a vendégek kikapcsolódását, kényelmét.

A gyógyfürdő önálló, magas színvonalú gyógyászati részlegében naponta több mint 800 vendég gyógykezelését, nőgyógyászati, bőrgyógyászati ellátását tudják biztosítani képzett szakemberek felügyelete alatt. A hagyományos gyógykezelések mellett korszerű természetgyógyászati részlegben szakorvosi vizsgálattal és kezelésekkel várják az alternatív gyógyászati módszerek kedvelőit.

A strandfürdőben májustól-októberig szabadtéri medencék, feszített víztükrű uszoda, sportolási és játék lehetőségek, éjszakai fürdőzés, fürdő koncertek, családbarát programok várják a vendégeket. A családi együttnapozáshoz, játékhoz, sportoláshoz és étkezéshez hangulatos, színvonalas helyszínek közül lehet választani. Animátorok gondoskodnak szabadidős programokról, a család apraja-nagyja megtalálhatja a maga számára legkellemesebb elfoglaltságot.

 

Információ: www.harkanyfurdo.hu